شهردار کرمان به‌همراه جمعی از معاونان و مدیران شهری با حضور در سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری، از بخش‌های مختلف این سازمان بازدید کرد.
سعید شَعرباف، در اولین جلسه پایش و ارزیابی عملکرد سازمان فاوا، تحقق شهرداری الکترونیک و حرکت به سمت شهر هوشمند را بسیار ضروری دانست و گفت: سرمایه‌گذاری در این بخش ارزش افزودۀ بسیار بیشتری نسبت به سایر حوزه‌های شهرداری دارد.
وی با اشاره به کمبود بودجه سازمان و عدم تهاترپذیری آن گفت: در بخش زیرساخت تفاهم با چندین اپراتور و پیمانکار بزرگ در قالب فناوری اطلاعات می‌تواند کارساز باشد.
شهردار کرمان افزود: از هرگونه تسهیلات بانکی و غیربانکی در این زمینه استقبال می‌کنیم.
شَعرباف، با تأکید بر پروژه‌های بزرگ فاوا ازجمله سامانه املاک گفت: سازمان فاوا می‌تواند در قالب همین پروژه‌ها بازاریابی کند و انگیزه‌های اقتصادی به‌وجود آورد.
شهردار کرمان با تأکید بر اهمیت حوزه فاوا گفت: معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری باید یک نظام مشخص ارزیابی عملکرد -چه در مقیاس سازمان و چه در کل مجموعه شهرداری- داشته باشد تا میزان پیشرفت متناسب با هر شاخص تعیین و سنجیده شود و کارانه متناسب با توانمندیِ هر واحد تعلق گیرد.
شَعرباف افزود: لازم است در هر بخش دارایی روزانه، داده‌ها و هزینه‌های سرمایه‌ای به‌صورت واقع‌بینانه و ماه‌به‌ماه مشخص و جمع‌بندی شود تا وارد فاز بعدی یعنی درآمدزایی شویم.
وی اظهار امیدواری کرد با تحقق شهرداری الکترونیک در کمتر از یک سال بتوانیم مراجعات حضوری را به شکل محسوسی کاهش دهیم.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار نیز با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های سازمان فاوا گفت: اِشکال بزرگ سیستم شهرداری کرمان این است که هیچ مقیاس ارزش‌گذاری برای فعالیت سازمان‌ها وجود ندارد.
علی سعیدی، به افق بلند پیشِ روی سازمان فاوا اشاره کرد و گفت: فاوا، به‌غیر از پروژه‌های زیرساختی نظیر فیبر نوری، هم‌اکنون از 22 سامانه نرم‌افزاری پشتیبانی می‌کند.
مدیرعامل سازمان فاوا نیز در این جلسه گزارش کامل و جامعی از فعالیت‌های سازمان در بخش‌های مختلف سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و برنامه‌های آینده ارایه کرد و از کمبود فضای ذخیره‌سازی اطلاعات و مطالبات مالی عقب‌مانده سازمان خبر داد.
حیدر هادی‌زاده با اشاره به نمود پروژه‌ای فناورانه در درازمدت گفت: سازمان فاوا علی‌رغم سرویس‌های گسترده‌ای که ارایه می‌دهد، برای پشتیبانی از سامانه نرم‌افزاری، ماهانه دویست میلیون تومان هزینه می‌کند.
وی دغدغه‌های کلی سازمان را عدم تناسب جایگاه سازمان در شهرداری با حجم و حوزه فعالیت، اولویت قائل نشدن و عدم تخصیص اعتبار مشخص به سازمان و نظرات و دخالت‌های غیرکارشناسانه افراد غیرمتخصص دانست.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *