طی مراسمی با حضور رییس شورای شهر و شهردار کرمان  شبکۀ تعیین موقعیت آنی محلی(تمام)، راه‌اندازی و از 20 دستگاه گیرندۀ مولتی‌فرکانس GNSS رونمایی شد.

مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کرمان در این  آیین با اشاره به اینکه شبکۀ تعیین موقعیت آنی محلی(تمام) توسط یک شرکت کاملا‌ً بومی اجرا شده است،گفت : هزینۀ راه‌اندازی شبکۀ تعیین موقعیت آنی محلی(تمام) و خرید 20 دستگاه GPS که این دستگاه‌ها هم کاملاً بومی و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی است، بالغ بر دو میلیارد و 100 میلیون تومان بوده است.
حیدر هادی‌زاده افزود: دو ایستگاه مرجع در شهر، اطلاعات را از شبکۀ GNSS (مجموعۀ ماهواره‌های موقعیت‌یاب جهانی) دریافت می‌کند و پس از تصحیح مختصات ازطریق اطلاعاتی که در بستر فیبر شهرداری است، به مرکز داده ارسال می‌شود و پس از پردازش، اطلاعات ازطریق گیرنده‌های بومی دریافت می‌شود.
وی با اشاره به سه پروژۀ مهم سازمان فاوا که با اجرای آن‌ها زیرساخت اطلاعات مکانی شهرداری کرمان، استاندارد خواهد شد، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی ایستگاه موقعیت‌یاب محلی یکی از این پروژه‌هاست که شهرداری را از هر نوع شبکه داخلی و خارجی مستقل می‌کند و حتی می‌توانیم میزبان سایر دستگاه‌های گیرنده هم باشیم و علاوه بر رفع نیاز خود، در صورت موافقت شورا، از این طریق درآمد پایداری برای شهرداری ایجاد شود.

مدیر عامل سازمان فاوا خاطر نشان کرد :شبکۀ تعیین موقعیت آنی محلی با دو ایستگاه که در سطح شهر جانمایی شده، تعیین موقعیت مکانی را با دقت کمتر از یک سانتی‌متر انجام می‌دهد.
هادی زاده ادامه داد: با راه‌اندازی این شبکه، تعیین موقعیت املاک به‌صورت بسیار دقیق وارد سیستم شهرسازی شهرداری می‌شود، ضمن اینکه فایل‌های GIS و تعیین موقعیت مکانی را می‌توانیم در اختیار سایر دستگاه‌هایی که به این اطلاعات نیاز دارند، قرار دهیم.

شایان ذکر است، با بهره‌گیری از روش تعیین موقعیت آنی محلی(تمام) در حوزه‌های مختلف شهری، این امکان فراهم می‌شود تا در هر لحظه و در هر نقطه از شهر، موقعیت دقیق برای کاربری‌های متعدد ازجمله تهیۀ نقشه با مقیاس‌های مختلف و تهیۀ ازبیلت عوارض متعدد شهری مانند خطوط گاز، آب و فاضلاب، برق و فیبر نوری فراهم شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *